От Сдружение БОЕЦ настояват за прозрачна, открита и публична номинация

...
От Сдружение БОЕЦ настояват за прозрачна, открита и публична номинация
Коментари Харесай

Боец“ предлагат нов главен прокурор да се посочи чрез публична номинация

От Сдружение " БОЕЦ " упорстват за транспарантна, открита и обществена номинация и за обща гражданска кандидатура за основен прокурор на Република България .

Това разгласи ръководителят на сдружението Георги Георгиев по време на конференция " Независим съд - свободна страна! За Правото и справедливостта ".
 Лозан Панов се усеща разследван и без специфичен ред Обновена
Лозан Панов се усеща разследван и без специфичен ред

Прави се " изкуствено пришиване " на основния прокурор към шефовете на висши съдилища

От сдружението обявиха своята религия в правото, самостоятелното правораздаване, естествената страна, ефикасната правосъдна система, действителната битка с корупцията и промените във всички браншове. " Ние демонстрираме един работещ модел, който води до резултати ", уточни Георгиев и добави, че прикани да се стремим към независимост и правдивост.

Според него свободата има един главен и доста значим измерител - истината . " Там, където истината може да бъде говорена без боязън и свободно, има независимост , а там, където хората са преследвани - независимост няма ", акцентира Георгиев.

Значимостта на гражданското общество може да бъде измерена през напъните на мафията да бъде смачкано, убито и задушено гражданското общество , разяснява шефът на " БОЕЦ ".
 Иван Гешев: С делото Обновена
Иван Гешев: С делото " Иванчева " желаеха да ударят Спецпрокуратурата

При оправдателни присъди щяло да има оставки и закриване на Спецпрокуратурата

По думите му българското общество е изгубило инстинкта си за отвръщане на всяка несправедливост, както и своя инстикт за гражданска взаимност. Георгиев се аргументира, че ни липсват още отговорите и решения, само че проблемите са доста ясно установени и закрепени .

" Колкото и да е чиста нашата идея, в случай че нямаме поддръжката, сме обречени ", приключи ръководителят на Сдружение " БОЕЦ ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР