От счупени кости до умора, млечните продукти могат да бъдат

...
От счупени кости до умора, млечните продукти могат да бъдат
Коментари Харесай

Ето кои хора НИКОГА не трябва да пият мляко дори само с кафето

От счупени кости до отмалялост, млечните артикули могат да бъдат главната причина за някои от вашите здравословни проблеми. И може би даже не сте се сетили да обвинявате млякото. Затова идващия път, когато подготвяте листата си за извършване на покупки, замислете се дали да вземете мляко.

Ето 9 признака, че е време да се разделите с млечните артикули:

1. Чувствате се изморени през множеството време

Млякото съдържа опиатни молекули, което ви кара да се чувствате изморени. Но това не значи, че млякото може да ви помогне да спите по-добре. Тъй като е мъчно смилаемо, то изморява тялото ви, защото се пробва да създаде сила за разграждането му, което нарушава цикъла ви на сън. За да спите по-добре, можете да опитате да ядете богати на триптофан плодове и зеленчуци като броколи, сладки картофи, банани или ябълки.

2. Имате акне

Има прочувания, които потвърждават, че млякото може да ускори и утежни акнето. Оказвайки въздействие върху хормони като инсулин и IGF-1, млякото с ниско наличие на мазнини може да повлияе отрицателно на здравето на кожата ви.

3. Имате проблеми с храносмилането

Изследване сочи, че 65-70% от международното население страда от нетърпимост към лактоза. Оплаквания като отичане на корема, гадене, газове и диария би трябвало да ви насочат, че е време да се откажете от потреблението на мляко.

4. Имате болки, които се появяват от нищото

Тъй като млякото е кисело, то предизвиква инфектиране, което предизвиква болки в ставите и мускулите ви. Ако упражнявате и възобновяване на мускулите ви се случва мъчно, пробвайте да спрете потреблението на млечни продутки.

5. Съзнанието ви е замъглено

Това не е болест, а признак. Проблеми с паметта, неспособност за фокусиране и други. Дори и да има няколко други аргументи за това, несъразмерната консумация на млечни артикули също може да аргументи тези признаци, заради високия % на казеин в млякото. Много проучвания демонстрират, че намаляването на потреблението на мляко може да помогне при битка с депресията.

6. Имате алергии и други кожни проблеми

Поради сходни ранни признаци като запек, диария и болки в корема, алергията към мляко може да бъде объркана с нетърпимост към лактоза. Докато 5% от децата имат алергия към мляко, тя може да се развие и по-късно в зрелост. Екземата също може да пламне заради млечни артикули. Опитайте да премахнете млечните артикули от диетата си и вижте дали положението ви се усъвършенства.

7. Имате висок холестерол
 Проверете с този ТЕСТ дали пиете задоволително вода в жегите Проверете с този ТЕСТ дали пиете задоволително вода в жегите
Няма нищо по-освежаващо от чаша ледено студена вода. Не мисля, че има някой, който ще отхвърли, че чаша студена вода може да бъде доста п...

Холестеролът в кръвта зависи от храната, която консумирате. 100 гр нормално краве мляко съдържа 10 грама холестерол, което значи, че е рисково да консумирате огромни количества мляко всекидневно.

8. Костите ви се чупят елементарно

Калцият е значим за развиването на костите и здравето на костите, изключително през детството. Въпреки това всички млечни артикули - или като цяло скотски протеини - са кисели, което понижава приема на калций. Хората, които употребяват повече мляко са по-склонни да чупят костите си.

9. Тялото ви е стабилно на медикаменти и не се възстановявате бързо

Тук не е отговорно самото мляко, само че антибиотиците, които дават на кравите, може да повлияе на вашето здраве. От една страна, лекарството е жизненоважно за здравето на животните, само че въпреки това провокира развиването на антимикробни резистентни бактерии. Докато пробиотиците са наш другар, тази бактерия е тъкмо противоположното. За да оздравявате по-бързо, намалете потреблението на млечни артикули.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР