От Съюза на демократичните сили/СДС/ призоваха в обръщение подкрепилите арх.

...
От Съюза на демократичните сили/СДС/ призоваха в обръщение подкрепилите арх.
Коментари Харесай

СДС призоваха подкрепилите арх. Игнатов да гласуват за Фандъкова: Манолова значи БСП/БКП!

От Съюза на демократичните сили/СДС/ приканиха в послание подкрепилите арх. Борислав Игнатов да гласоподават за Йорданка Фандъкова на втори тур.

Ето и цялостната позиция на Съюз на демократичните сили, оповестена без редакторска интервенция:

"Уважаеми водачи на Демократична България, Поздравяваме Ви за положителното показване на първия тур на локалните избори в София!

Резултатите демонстрираха, че гласовете на столичани за претендентите на десницата са доста повече от тези за претендента на задкулисието – Мая Манолова.

Ние одобряваме втория тур като конфликт на дясната и демократична общественост с яркия представител на ретроградната социалистическа партия и дългогодишно тяхно острие – Манолова, в този момент прикриваща се зад жителите.

Уважаеми водачи, с някои от вас вървяхме един до друг в една партия – Съюз на демократичните сили. После сме били и съперници, и сътрудници. Имали сме и разлики. Но в никакъв случай във връзка с някогашната компартия, в този момент изявяваща се като Българска социалистическа партия. Защото нашите
социалисти нямат нищо общо с европейските. Не се срамят от Народния съд, не осъдиха закононарушенията на комунизма, докараха страната до три национални рецесии през прехода. Не се отхвърлиха от предишното си, а първият конгрес на Българска социалистическа партия продължи като преброяване последния на Българска комунистическа партия. Да, те непрестанно приказват за смяна – само че постоянно, когато имат опция да я създадат, изкарват хората на улицата. Това е партията, която на думи е евроатлантическа, а на каузи – тегли към Евразия и Путин.

Това са хората, които се кланят най-искрено на паметника на Съветската войска, а ние с Вас желаеме да го махнем. Мислите ли, че Мая Манолова ще го направи, в случай че стане кмет?!

Уважаеми водачи на Демократична България, десницата в София има историческа задача и дълг на 3 ноември- да избере претендента на партия-член на ЕНП, честен и способен доскорошен кмет, в лицето на Йорданка Фандъкова. Другият избор значи поддръжка на БСП/БКП/!

Можем ли даже и да си помислим, че след 30 години битка за народна власт с алената партия, ще я върнем на бял кон в синя София?!

Сигурни сме, че не бихме го създали! Не бихме се прикрили зад апела „ Гласувайте по съвест! “

Очакваме от Вас, като виновни хора, демократи и водачи, да наградите гласувалите за арх. Борислав Игнатов да поддържат десния претендент за София – Йорданка Фандъкова ", се споделя в известието, изпратено от пресцентъра на Съюз на демократичните сили.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР