От съществуването на парламента досега първо видяхме сериозен конфликт между

...
От съществуването на парламента досега първо видяхме сериозен конфликт между
Коментари Харесай

Експерт: Правителството и НС да вземат незабавни мерки за успокояване на енергийния сектор

" От съществуването на Народното събрание до момента първо видяхме сериозен спор сред държавни институции - парламент, държавно управление и КЕВР. След това имаше спор сред държавни институции и държавно сдружение, каквото е " Булгаргаз ". Конфликт сред държавни институции и бизнеса, стигна се до това, че държавни частни сдружения - ЕРП-тата и ЕСО се сплотиха с обща декларация. Имаме спор и с общините. Не по-малко рисков е спорът сред държавни институции и администрация. Администрацията на КЕВР е подложена на доста сериозен стрес ", изясни той пред Българското национално радио.

Експертът акцентира, че в случай че някой би трябвало да носи отговорност, да я носи, само че всичко това да не се случва с медийно изхвърляне и непремерено говорене.

" В момента има по-скоро кърпеж в енергетиката. По-голямата картина остава настрана. Имаме съществени проблеми в енергиен проект - липсва тактика, въпросът с въглищата не е изчистен, имаме загробени милиарди в нуклеарния бранш, сигурността на газовите доставки регулярно поражда под въпрос ", добави Славчо Нейков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР