От самото начало на конфликта с Украйна през 2014 година

...
От самото начало на конфликта с Украйна през 2014 година
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия ще продължи да използва енергията като оръжие

От самото начало на спора с Украйна през 2014 година Русия се пробва да употребява силата като оръжие. Това се споделя в ежедневния отчет на Министерството на защитата на Обединеното кралство, обобщение от който е оповестен в обществената мрежа Х и представено от " Фокус ".

Атаките против украинската енергийна инфраструктура предизвикаха голям недостиг на електрическа енергия в цялата страна, само че президентът на Русия Владимир Путин употребява енергийната политика, с цел да подкопае интернационалната енергийна сигурност по света.

" Чрез понижаване на газовите потоци към Европа, ограничение на износа по тръбопроводи и смяна на изискванията за заплащане, Путин се опита да подкопае единството на цяла Европа против противозаконната война на Русия “, се споделя в отчета на английското разузнаване.

Според военните на Лондон потреблението на силата от Русия като оръжие евентуално ще остане инструмент за насила.

" Много е евентуално Русия да продължи да употребява силата като оръжие за реализиране на световна икономическа облага и политическо въздействие, което значи, че има връзка сред енергетиката, сигурността, политическите и военните цели “, обобщават от английското военно ведомство.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР