От събота до 20 февруари сме в ретрограден Меркурий, в

...
От събота до 20 февруари сме в ретрограден Меркурий, в
Коментари Харесай

Идват революционни промени и падане на лидери, но ретроградният Меркурий няма да е тежък: Гал Сасон - slava.bg

От събота до 20 февруари сме в назадничав Меркурий, в небето сега има неповторимо придвижване и събиране на планети и всичко това е все във Водолей, а световнизвестният специалист Гал Сасон, чиито корени са от Варна, изяснява какво ни носи това.

Когато Меркурий е назадничав, го свързваме с отрицателни обстановки. А кои са позитивните му аспекти?
- Свидетели сме на повече синхроничности и щастливи случайности, допустимо е да достигнем до прозрения, свързваме се по-лесно с божественото и с висшия си аз. Този интервал е удобен за бекъп на компютрите. Освен това усилва способността ни за сбъдването на стремежи, за излекуване и бърз отговор на молитвите ни. Може да се свържем със остарели другари, да получим послания от минали животи и да имаме усилена вътрешен глас. През 2021 година Меркурий е назадничав във въздушни знаци, което е отлично, в техните условия той се оправя най-лесно.

През февруари ще станем очевидци на 7 небесни тела във Водолей. Какво значи това?
- На 11 и 12 февруари, когато е китайската Нова година, която постоянно се пада на новолуние във Водолей, ще имаме Венера и Марс във Водолей, Юпитер и Сатурн във Водолей и метеорита Минерва още веднъж във Водолей. Това са общо 7 небесни тела в този знак, което се случва извънредно рядко. Истината е, че отворихме вратата на 2021 година и я посрещнахме на 21 декември предходната година, само че ще влезем в нея на 11 и 12 февруари. Ще следим доста промени, революции, разлюляване на лидерски позиции. Енергията ще се реалокира от Земята към Въздуха. Дори в персонален проект фокусът
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР