От РЗИ и полицията тръгват на проверки в Ямбол. Ще

...
От РЗИ и полицията тръгват на проверки в Ямбол. Ще
Коментари Харесай

РЗИ и полицията проверяват заведенията в Ямбол

От РЗИ и полицията потеглят на инспекции в Ямбол. Ще ревизират за зелени документи личния състав и клиентите. Сутринта в едно от проверяваните заведения клиенти няма, работят двама души личен състав. Инспектор Божилова заяви, че инспекциите са за годни документи на личния състав и клиентите в заведенията.



Най-честите нарушавания са свързани с това, че доста пъти клиентите демонстрират документи на хартия, които ние не можем да проверим дали са законни, в случай че са по-намачкани. Ако за снимани с телефона по същия метод, сподели тя. Проверяват се също по този начин дезинфектантите за ръце и за повърхности.

Инспектор Колева заяви, че най-честите нарушавания са, че клиентите демонстрират на фотография документите си и това не може да бъде сканирано. Или първо изчакват да влезе клиентът и по-късно го ревизират дали има документ. Заведенията в зимния интервал са малко по-празни. Ние непрестанно вървим и ревизираме обектите.

Инспекторът посочи, че дават наряди и на контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ и като личен състав са доста малко, само че не стопират да ревизират и обектите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР