От риба тон до мюсли - съществуват редица продукти, които

...
От риба тон до мюсли - съществуват редица продукти, които
Коментари Харесай

10 храни и напитки, които правят кожата ни блестяща

От риба звук до мюсли - съществуват редица артикули, които оказват удобен резултат върху кожата ни. Въз основа на разнообразни интернационалните изследвания през днешния ден ние открояваме най-полезните измежду тях:

Черен шоколад (какао)

Какаото е богато на естествените съединения епикатехин и катехин. Експерти са открили, че положението на кожата на дами, консумирали обогатена с въпросните съединения какаова напитка в продължение на три месеца, се усъвършенства. Зеленият и черният чай също са богати на катехини.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Моркови

Бета каротинът, съдържащ се в морковите, мангото, сладките картофи и кайсиите, според учените защищава кожата от увреждане. Една от теориите гласи, че той работи като кожен слънчобран , който отблъсква нездравословните лъчи и усъвършенства резултата на слънцезащитните артикули.

Вода

Експертите са на мнение, че всяка течност е от изгода за кожата, само че в случай че се одобряват задоволително вода или билков чай, ще бъдат поддържани положителни равнища на хидратация, без тялото да се натоварва с непотребни калории.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР