От решаващо значение е да бъдат изпратени повече боеприпаси за

...
От решаващо значение е да бъдат изпратени повече боеприпаси за
Коментари Харесай

Зеленски към ЕС: Доставките на боеприпаси са от решаващо значение за Украйна

" От решаващо значение е да бъдат изпратени повече муниции за украинските войски на фронта ", съобщи украинският президент Володомир Зеленски пред водачите на Европейския съюз, съобщи Агенция Франс Прес.

" За страдание, потреблението на артилерия на фронтовата линия от нашите бойци е унизително за Европа в смисъл, че Европа може да обезпечи доста повече - и е от решаващо значение да го потвърдим в този момент ", съобщи той пред водачите на Европейски Съюз посредством видеовръзка.

" Предоставянето на безграничен достъп на съветското зърно до европейския пазар, до момента в който вносът от Украйна бива лимитиран, е " незаслужено ". Достъпът на Русия до европейския селскостопански пазар към момента е безграничен ", акцентира Зеленски.

" Докато украинското зърно се хвърля по пътищата или железопътните релси, съветските артикули към момента се транспортират до Европа, както и артикули от следената от Владимир Путин страна Беларус - това не е заслужено ", добави украинският водач, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР