От Регионалната здравна инспекция излязоха с официална информация относно двата

...
От Регионалната здравна инспекция излязоха с официална информация относно двата
Коментари Харесай

Официално! РЗИ-Враца потвърди новината на BulNews за двамата заразени с COVID-19 в Козлодуй

От Регионалната здравна ревизия излязоха с публична информация по отношение на двата нови случая на ковид в област Враца, за които организация BulNews заяви първа на своите читатели.

Тревожна вест! Има ново огнище на ковид във Врачанско, вижте какъв брой са инфектираните

РЗИ - Враца удостовери за двама инфектирани с Коронавирус – 19 в област Враца. Пациентите са жена на 58г. и мъж на 60 година от село Селановци.
Контактни са на епидемиологичния гърмеж в плевенското шивашко дружество - „ Мизия 96 “ АД. Поради това са сложени под карантина. Наблюдавани са от персоналния доктор и след демонстрация на признаци, като водещи са температура и изнемощялост, посредством Центъра за незабавна здравна помощ са ориентирани към МБАЛ “Св. Иван Рилски” в Козлодуй. Хоспитализирани са в Отделение по вътрешни заболявания, което е измежду избраните отделения за лекуване на Коронавирус – 19 за област Враца, според заповед на Министъра на опазването на здравето. В отделението са основани условия за изолираност на пациентите, обезпечен е обособен медицински личен състав за обслужването им. Има задоволително персонални защитни средства и дезинфектанти.
Пациентите са в устойчиво положение.
С това общият брой на потвърдените случаи за Област Враца става 6.
В момента на болнично лекуване в лечебните заведения в региона са общо 9 пациента – 7 в МБАЛ “Христо Ботев” АД Враца, докарани през вчерашния ден от Област Видин и 2-ма в МБАЛ “Св. Иван Рилски” в Козлодуй. Всички са с неусложнено протичане на коронавирусната зараза.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР