от различни факултети на ВТУ Св. Св. Кирил и Методий

...
от различни факултети на ВТУ Св. Св. Кирил и Методий
Коментари Харесай

Студенти заместват болни с COVID-19 учители във Велико Търново

от разнообразни факултети на ВТУ " Св. Св. Кирил и Методий " заместват отсъстващи и заболели учители в едно от огромните учебни заведения във, съобщи кореспондентът на БГНЕС от остарялата столица.
Ангел Янчев, който е шеф на СУ " Вела Благоева " изброи, че сега двама третокурсници от компетентност " Педагогика " укрепват учителския колектив в учебното заведение.
 Забрана на планови интервенции и във Велико Търново Забрана на планови интервенции и във Велико Търново
Директорът на Регионалната здравна ревизия във Велико Търново забрани плановата оперативна активност във всички лечебни заведения в региона до к...
Младите хора са наети на трудови контракти и са задоволени, че ползват на процедура това, което учат в университета.
23-годишният Преслав Николаев учи „ Педагогика на физическото образование ” във Великотърновския университет. От 17 години е деен състезател – упражнявал е карате, баскетбол и фитнес. Преподава на петокласници и на възпитаници от 9 до 12 клас.
“С наслаждение бих заел тази позиция като преподавател за непрекъснато, за по-дълго време, бих направил една кариера като преподавател откакто изживях тази страст, която изживявам сега. Мисля, че несъмнено това бъдещето за мен “, сподели Преслав Николаев. Мария Банова, учи “Начална учебна педагогика с непознат език- британски ” показа, че е избрала тъкмо това за бъдещата си провесия. „ Така че ще се веселя, в случай че след години стана преподавател “, не скри тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР