От район Витоша“ съобщиха, че става въпрос за спор между

...
От район Витоша“ съобщиха, че става въпрос за спор между
Коментари Харесай

Пълен Абсурд! Затвориха Достъпа До Домовете На 400 Семейства В София! Видео От Мястото!

От регион „ Витоша “ оповестиха, че става въпрос за спор сред частни субекти, в който администрацията не може да вземе страна. От общината напомнят, че теренът, върху който е построен комплексът, не е в регулация и позволение за градеж е обещано от тогавашния основен проектант на столицата.

До този миг достъпът до комплекса е ставал по силата на контракт за право на прекосяване сред строителния вложител и „ Витоша ски “.

„ С анекс към този контракт за обезпечаване на краткотрайно право на прекосяване е поправен договорът, по-точно е допълнен, и там написа, че договорът е годен до учредяването на непрекъснато право на прекосяване от Столична община “, показва Павлина Милошева, юрист, представляващ живущите в комплекса.

По неофициална информация компанията, която се грижи за заплащането на таксите за прекосяване през паркинга, е прекратила паричните преводи от най-малко две години. Това бил и един от претекстовете на „ Витоша ски “ да стартира обграждане на парцела си.

Вчера живущи в комплекса разгласиха видео в YouTube, на което се вижда по какъв начин пожарна не може да стигне до комплекса след сигнал за пожар поради камион на " ПСТ груп ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР