От работа не ти остава време за тренировки? С разнообразните

...
От работа не ти остава време за тренировки? С разнообразните
Коментари Харесай

5 лесни упражнения за поддържане на форма в офисa

От работа не ти остава време за тренировки?

С разнообразните способи, по които можеш да се погрижиш за формата си във офиса, към този момент мъчно можеш да намериш опрощение за липса на физическа интензивност.

И не приказваме за подскачане до фитнеса в постройката или прилагане на уреди по време на почивката.

Става въпрос за следните извършения, за които ти би трябвало само стол, няколко минути на ден и, несъмнено, доза мотивация:

1. Застани зад стола с ръце върху облегалката и десен крайник, стъпил върху седалката. Повдигни този крайник, сгънат в коляното, и го придвижи надясно. След това го изпъни обратно, като по едно и също време с това гърдите би трябвало да доближават облегалката.

2. Остави ръцете си върху облегалката и стъпи вдясно. Клекни колкото можеш по-ниско, а по-късно се изправи. Повдигни левия си крайник, сгънат в коляното, и го изпъни наляво в непряк кик.

3. Легни на дясната си страна върху седалката на стола, с дясна длан върху пода и лява – върху горната част на облегалката. Краката би трябвало да бъдат свити в колената и също ситуирани върху седалката. Повдигни левия си крайник нагоре и го изпъни. След като го свалиш, стъпи странично с него върху пода, като дружно с това поставиш там и лявата си длан, заставайки на едно равнище с дясната. От това състояние изпъни десния си крайник обратно и нагоре.

 офис добра форма извършения Thinkstock

4. За начало застани от лявата страна на стола и сложи дясната си ръка до лакътя върху облегалката, а пръстите на лявата ръка – върху седалката. С обтегнат хоризонтално тил повдигни настрана левия си крайник на 90 градуса, като запазиш коляното сгънато. След това изпъни обратно крайници и го върни в начална позиция.

5. Постави десния си гален върху облегалката на стола и се протегни напред, с цел да докоснеш пръстите на крайници си с дясната ръка. След това смъкна десния си крайник и направи „ плие “ клек – с пръсти на краката, ориентирани на открито, и ръце, държащи се за облегалката на стола.

Направи по 30 повторения от всяко упражнение, а след това повтори със идващия крайник.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР