От пускането си през 2017 г. Opel Crossland се превърна

...
От пускането си през 2017 г. Opel Crossland се превърна
Коментари Харесай

Вече повече от половин милион Opel Crossland

От стартирането си през 2017 година Opel Crossland се трансформира в същински бестселър на марката. Компактният SUV със светкавицата в логото си към този момент мина границата от половин милион създадени коли.

Успехът си има доста аргументи - на дължина от единствено 4,22 метра, в испанския цех в Сарагоса, Opel Crossland предлага многообразие в интериора с доста място за цялото семейство. Това се обезпечава, апропо, и от задните седалки, които могат да се разделят в съответствие 60/40 и според от разновидността може да бъде преместена с до 150 милиметра в надлъжна посока. Така размерът на багажника се усилва от 410 на 520 литра. Ако задните седалки са сгънати изцяло, има място за 1255 литра багаж.

Съществуват и голям брой асистиращи системи в колата, предопределени да създадат шофирането по другите пътища и места умерено и безвредно. Стандартните електронни асистенти включват образован круз надзор и ограничител на скоростта, помощник за лентата и различаване на пътни знаци, както и ярки цялостни LED фарове. Освен това са налични системи като предизвестие за челен конфликт с автоматизирано спешно прекъсване, както и различаване на пешеходци и унесеност, екран на главата, 180-градусова панорамна камера за задно виждане, адаптивен надзор на сцеплението IntelliGrip и доста други.

От предходната година Crossland се движи в безпогрешния нов дизайн на Opel, Vizor, включващ няколко детайла, като да вземем за пример присъщата мълния на Opel; предната част наподобява като че ли е направена от едно парче и стои по-широка. Изгледът откъм гърба също е модифициран - от началото на 2021 година Crossland решително носи името си в центъра на задната врата.

В Германия Opel Crossland Elegance стартира от 25 540 евро. Opel към този момент разгласи, че наследникът, както всеки нов модел на Blitz, също ще бъде електрифициран. От 2028 година нататък Opel ще разчита напълно в гамата си на електрически транспортни средства в Европа.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР