От пролетта на 2022 г. Toyota ще зарадва почитателите на

...
От пролетта на 2022 г. Toyota ще зарадва почитателите на
Коментари Харесай

Със сериозна спортна нотка - 2022 Yaris GR Sport

От пролетта на 2022 година Toyota ще зарадва феновете на по-спортно изглеждащите модели, като понижи разликата в Европа сред обикновенния Yaris и спортиста GR Yaris с 261 к.с. с Yaris GR Sport. Както всички модели GR /Gazoo Racing/ Sport, модифицираният дребен автомобил от Toyota Gazoo Racing може да бъде разпознат по особено проектираните му 18-инчови джанти, радиаторна решетка с шарка на пчелна пита и Т-образен дифузьор откъм гърба.

Логото „ GR-Sport " на кормилото, подглавниците, бутона за пускане и екрана на инструментите също основават спортно чувство в интериора. Седалките са с платнена тапицерия с червени акцентиращи шевове, а при поискване се оферират и отопляеми спортни седалки. Пластмасата на вратите, страничните панели, централната подпора и кормилото са сребристи.

Yaris GR Sport се предлага или с 1,5-литров бензинов мотор със 125 к.с. с автоматизирано контролиране на скоростта или с хибридно задвижване с 1,5-литров бензинов мотор със 116 к.с. В съпоставяне със серийния брат Yaris, както предното, по този начин и задното окачване са усъвършенствани. Допълнителните подпори на долната част на купето усъвършенстват твърдостта на каросерията, а аеродинамиката е усъвършенствана с спомагателни въздушни дефлектори в арките на предните и задните колела.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР