От продукцията не огласяват много от кухнята за участниците, като

...
От продукцията не огласяват много от кухнята за участниците, като
Коментари Харесай

Отвя колегите по пачки! Димитър Рачков със зрелищен хонорар от “Капките”

От продукцията не огласяват доста от кухнята за участниците, като даже хора от екипа не разполагат с тази “пикантна ” информация. Целта била да се избегне каквато и да е гласност по тематиката, както и да не се знае за какви пари се е цанила конкуренцията. Така усърдно се заобикаля течът на информация, а за непросветените остава единствено да гадаят с какъв брой са подплатени сметките на звездите.

Не по този начин обаче стои въпросът с хонорарите на водещите. Първенец по пачки е паметният облик Димитър Рачков. Един епизод на “Като две капки вода ” влива в банковата му сметка 20 000 лв.. Така в границите на сезона се чака финансите му да набъбнат с 240 000. Конкуренцията му по водене – Герасим Георгиев-Геро, прибира доста по-малка сума – единствено 5 000 на епизод.

Дори в конкурентната телевизия водещите не са такива първенци по приходи, както е легендата Рачков. Краси Радков, който се вихри в “Денсинг старс ”, взема два пъти по-малко от сътрудника си – 10 000. Водещият на “Ергенът ” пък – Наум Шопов, се подписва за още по-ниска цена. Така Митко Рачков философски обира лаврите по компенсация и на практика умее извънредно добре да осребрява качествата си.

Автор: standartnews.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР