От „Продължаваме промяната“ звънят само на отделни депутати от нашата

...
От „Продължаваме промяната“ звънят само на отделни депутати от нашата
Коментари Харесай

Ива Митева: Петков ми звъня да се видим - отказах му. Има натиск върху колегите - някои поддадоха

От „ Продължаваме промяната “ звънят единствено на обособени депутати от нашата парламентарна група и упорстват да беседват с тях, нито един път не ни потърсиха като парламентарна група, а ние бяхме подготвени да беседваме с тях от първия ден. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ на Би Ти Ви Ива Митева, зам.-председател на Народното събрание и член на Има Такъв Народ.

Според нея и в този момент Има Такъв Народ да получат публично писмо за диалози, ще се съберат и ще решат дали да откликнат.

„ Нас никой не ни търси за диалози, те звънят в действителност, само че персонално към обособени народни представители. Натискът върху депутати, лъжата се трансфораха в обикновено нещо, за разлика от говоренето на истината и спазването на Конституцията, не го разбирам това “, показа Митева.

Тя разкри, че и на нея й е звънял персонално министър председателят в оставка Кирил Петков. „ Вдигнах му, той изиска да се забележим и да поговорим, само че аз отхвърлих. Някои сътрудници обаче се поддадоха. Изпитвам горест и отчаяние, само че това си е техен личен избор “, описа Митева.
Според нея дали ще е министър председател Кирил Петков или Асен Василев за Има Такъв Народ това няма значение.

Един идващ парламент ще бъде още по-фрагментиран и в този смисъл още по-трудно вземащ решения. Затова мисля, че би трябвало да се направи опит за сформиране на държавно управление в границите на това Народно заседание, без значение с чий мандат, сподели Митева.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР