От „Продължаваме Промяната” ще върнат мандата за съставяне на правителство

...
От „Продължаваме Промяната” ще върнат мандата за съставяне на правителство
Коментари Харесай

Асен Василев: Ще върнем мандата на президента неизпълнен

От „ Продължаваме Промяната” ще върнат мандата за сформиране на държавно управление несбъднат.

Това разгласи на брифинг в Народното събрание претендентът за министър председател на партията Асен Василев, представен от Нова телевизия.

„ За страдание не успяхме да намерим 121 депутати, които да поддържат програмата, правосъдната промяна, работата, която имаме да свършим до края на годината като законодателна активност, с цел да може да се извърши Планът за възобновяване. И най-много това, което заложихме, идвайки на власт - да няма корупция”, посочи той.

Василев изясни, че в този парламент са съумели да стигнат до 117 народни представители, които са подготвени да поддържат програмата и политиката им. „ Надяваме се при едни последващи избори спомагателните 4 депутати да бъдат определени от народа и да можем да осъществяваме тези си намерения”, сподели още претендентът за министър председател на Политическа партия.

„ Айнщайн има една доста хубава мисъл - „ Да правиш едно и също нещо и да очакваш друг резултат е форма на лудост”. Българският народ го е споделил малко по-цветно: „ Само простаци настъпват една и съща мотика два пъти”, отговори той на въпрос дали са подготвени на крачка обратно във връзка с Има Такъв Народ.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР