От Продължаваме промяната ще опитат институционално в рамките на наличните

...
От Продължаваме промяната ще опитат институционално в рамките на наличните
Коментари Харесай

Съдебната реформа на ПП - първо с наличните инструменти

От " Продължаваме промяната " ще опитат институционално в границите на наличните закони да реформира правосъдната система , а в дълготраен проект ще търсят конституционно болшинство за смяна.

Едни от първите закони, които ще бъдат изменени са свързани със правосъдната власт и КПКОНПИ , разяснява от стълбите на президенството Кирил Петков.

Политическа партия и съдружните сътрудници не са удовлетворени от работата на основния прокурор Иван Гешев , като Кирил Петков се надява, че инспектората във Висш съдебен съвет ще даде част от инструментариума доста по-детайлно да се виждат дейностите и резултатите.

Конституционните промени са заложени като по-дългосрочна задача . Избирателите нямат самообладание , нито пък ние. Ще създадем всичко допустимо с болшинството, което имаме, на всяко едно от местата, където можем да променим системата, да го използваме. В момента нашите адвокати проучват всеки един от законите, в които това се случва, изясни Петков.

Нулева приемливост към корупцията ще бъде мотото на новото държавно управление . Кирил Петков има вяра, че ще привлекат хора, за които целите на Политическа партия са задача. " Ние не можем реализираме нулева корупция, макар че още от през днешния ден имаме нулева приемливост към корупцията, без работеща прокуратура. Това го знаем и се надяваме, че скоро време ще има метод това да бъде реализирано ", надява се Петков.

От Продължаваме промяната не са дискутирали тематиката дали ще имат представител в Конституционния съд .
 Петков няма да губи нито минута, ще следи делата, приканва да ги следим и ние
Петков няма да губи нито минута, ще следи делата, приканва да ги следим и ние

Обещава хората да продължат да го виждат всяка заран, вървейки по софийските улици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР