От Продължаваме промяната отговориха на думите на вицепремиера Гроздан Караджов,

...
От Продължаваме промяната отговориха на думите на вицепремиера Гроздан Караджов,
Коментари Харесай

Контраатака от Продължаваме промяната: Показаха писмо с поисканите милиарди от Караджов

От " Продължаваме промяната " дадоха отговор на думите на вицепремиера Гроздан Караджов, казани на брифинг по-рано през днешния ден, че не е желал спомагателни средства за бюджета на районното министерство - с писмо, подписано от районния министър.

" След изказването на Гроздан Караджов, в което той разгласи: " Това, което Ви беше показано през вчерашния ден, като главен проблем, че съм изискал 3,9 милиарда лв. в допълнение за бюджета на Министерство на регионалното развитие, е неистина. Аз в никакъв случай не съм желал тези пари. Няма нито един ред с такива претенции ", прилагаме следния документ, в който можете да наблюдавате обстоятелствата ", пишат от Политическа партия в позиция до медиите.

В документа, който може да видите тук, са разказани спомагателните средства, поискани от Караджов като министър. Той е входиран на 6 юни и носи подписа министър Караджов.

В писмото, адресирано до вицепремиера и финансов министър Асен Василев се вижда, че има поискано увеличение на бюджета на Министерство на регионалното развитие с 3 949 350 000 лева, както и спомагателни заплащания към бюджетното салдо в размер на 50 млн. лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР