От принтиране и подпечатване на никому нужна хартия, лекарите нямат

...
От принтиране и подпечатване на никому нужна хартия, лекарите нямат
Коментари Харесай

И политиците се сблъскват с горчивата истина - лекарите са принудени да са бюрократи, не лекари

" От принтиране и щампосване на никому нужна хартия, лекарите нямат време да прегледат пациентите ". До този извод стига кметът на регион " Триадица " и ръководител на " ДСБ-Жени " Кристина Петкова, на която се е наложило да търси здравна помощ за детето й. Тя описа за перипетиите си в обществената мрежа Фейсбук.

Кристина Петкова води детето си в незабавното на " Пирогов " в съществено положение, защото то не се е повлияло от назначената от педиатър терапия. Кметът на " Триадица " споделя, че й се постанова да изчака в компанията на доста други заболели деца поради стерилизация и планов банкет на различен хлапак. В последна сметка тя е призната в кабинета, като докторите първо вършат на щерка й бърз тест за COVID-19. Въпреки съществуването на единствено една линия, лекарите настояват, че той е позитивен и пробват да я насочат към детско коронавирус поделение за банкет. " Вече разбирам, че няма да стане по този начин и декларирам, че ще фотографирам теста. В този момент, другари, всички в стаята се съгласиха, че пробата не е напълно положителен! ", споделя Кристина Петкова, която ползва и фотография на изрично негативния резултат.
Нови разкрития: Нападнатите лекари от Русе настояват, че са заплашвани с ликвидиране (ВИДЕО)
Мъж нахлу в Коронавирус отделението в Русе и засипа с обиди и закани към дежурните лекари. Това се е случило в миг, в който пациент от от...
Прочети повече
Оттам тя е изпратена с детето на хирург, който заключава, че дребният пациент не е за него и ги изпраща назад при първите лекари. Те от своя страна ги изпращат към Инфекциозна клиника, откъдето на собствен ред им споделят, че са за гастроентеорология. В последна сметка всичко приключва наред, гастроентеорологът преглежда детето и за назначава лекуване.

" Разказвам това не с цел да осъждам медиците ни, нито да се колебая в пандемията. Още по-малко просто да си споделям. Разказвам го, с цел да припомня на всички, че казусът на детското опазване на здравето не е политически девиз, и с цел да бъда оптимално политически неточна ще кажа единствено едно: Изградете нова модерна детска болница, където да се лекуват нашите деца, а не родителите да обикалят града с листове в търсене на здравна помощ ", приканва кметът на регион " Триадица ".

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР