От приказките знаем, че милосърдните принцеси винаги са най-красиви на

...
От приказките знаем, че милосърдните принцеси винаги са най-красиви на
Коментари Харесай

Хубави, но зли: БГ звездите, чиито характер ги загрозява! Дениз, Кулагин и още

От приказките знаем, че милосърдните принцеси постоянно са „ най-красиви на света “. Понякога обаче единствено хубавият външен тип не стига и хубавиците се оказват с темперамент на вещици. Ето кои БГ звезди имат положителни гени, само че грозно държание:

Жени Калканджиева

Да се класираш в ТОП 10 на „ Мис Свят “ сигурно е явен знак, че изглеждаш добре. За страдание обаче държанието на Мис България 1995 Жени Калканджиева надалеч не е толкоз изтънчено в действителния живот, колкото на стилния подиум. През 2020 тя се забърка в съседски скандал, приключил с намесата на полицията и публикации в таблоидите. Причината? Моделката решила да затвори устата на събеседниците си като… ги замери с яйца. Това не е първи сходен случай за нея: по време на присъединяване си във VIP Brother 2014, тя неколкократно се конфронтира със съквартирантите под въздействието на алкохол. Даваме ѝ 10/10 точки за връзка и грациозност!

Виж още: Специален ден в живота на Тита: Певицата означи рождения ден на кученцето си

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин може да е измежду най-известните „ бюти гурута “ на България, само че вътрешната хубост очевидно му куца. По време на присъединяване си във VIP Brother 2018, визажистът съумя да настрои против себе си всички съквартиранти поради нападателните си действия – включващи това да чупи чинии измежду нощ… Де да имаше грим, който крие кофти темперамент!

Дениз Хайрула

Две неща са ясни по отношение на Дениз Хайрула: че е хубава и че не цепи басма. Поведението на моделката в „ Ергенът “ (и изключително нападките ѝ по отношение на Александра Гърдева) потвърдиха, че тя не щади средства, с цел да се наложи. И въпреки по принцип да харесваме мощните дами, тук обстановката клони по-скоро към завист. Груби обиди, съзаклятие, заяждания – сходно държание не е ОК и нито един блестящ outfit не би могъл да промени това…

Виж още: Правили ли са нещо Виктор и Бонбонова? Миньончето проговори и за " другарството " с Александра 

Виктория Капитонова

Като приказваме за „ злобно държание “ и „ Ергенът “ няма по какъв начин да не споменем и Виктория Капитонова. Да – инфлуенсърката от съветски генезис е красива, само че заядливото ѝ държание по отношение на другите участнички (отново, най-много Александра) я лишава от сексапил!

Благо Джизъса

Благой Георгиев (по-известен като Благо Джизъса) може да е пример в категория „ нацепена батка “, само че без думи ни оставят не мускулите, а постъпките му. Футболистът неколкократно и обществено кръшка на половинките си (включително бременната му някогашна брачна половинка – Есмер, през 2016), а също така беше задържан за вандализъм в… Колизеумът. Дали това е неприятен темперамент или просто липса на разсъдък не знаем, само че е реалност: тук дори плочките на корема не оказват помощ!

Изображение: https://www.instagram.com/valentinkulagin/
https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/
https://www.instagram.com/deniz_hayrulanew/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР