От президентската администрация опровергаха информацията на ОЛАФ, че МВР на

...
От президентската администрация опровергаха информацията на ОЛАФ, че МВР на
Коментари Харесай

От президентството опровергаха ОЛАФ за датата на договора за злоупотреба с €6 млн. от МВР

От президентската администрация опровергаха информацията на ОЛАФ , че Министерство на вътрешните работи на България злоупотребило с 6 млн. евро като тогава министерството е ръководено от сегашния президентски секретар Пламен Узунов.

От президенството настояват, че р азследването на ОЛАФ се отнася за подписан контракт от Министерство на вътрешните работи на 22 февруари 2018 година, а не на 23 март 2017 година, както е посочено в материала .
 ОЛАФ: Министерство на вътрешните работи на България злоупотребило с €6 млн.
ОЛАФ: Министерство на вътрешните работи на България злоупотребило с €6 млн.

Силовото ни ведомство е е нарушило изискванията на своето съглашение с Европейската комисия

Договор и анексът към него, са оповестени на интернет-страницата на Министерството на вътрешните работи . Договорът е подписан няколко месеца след края на мандата на служебното държавното управление, в което министър на вътрешните работи е Пламен Узунов.

Според анекса към контракта В Точка 5 от Техническото предложение,,Изисквания на вьзложителя кьм таблетните устройства и мобилните принтери ", пьрвоначално оферти модел таблет марка,,Huawei ", модел,,MediaPad М2 ", трансформация,,Premium edition ", се заменя с различен, по- нов модел и с по-висок клас, написа в анекса.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР