От ПП Възраждане“ ще настояват паметникът на американските летци, допринесли

...
От ПП Възраждане“ ще настояват паметникът на американските летци, допринесли
Коментари Харесай

„Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

От Политическа партия „ Възраждане “ ще упорстват паметникът на американските летци , съдействали единствено за гибелта на спокойно българско население през Втората международна война, да бъде демонтиран . Според партията съществуването на този монумент у нас е срам за ръководещите ни, защото възхвалява отговорните за убийството на българско население.

От 18 октомври 1943 до 17 април 1944 англо-американците убиват 4208 българи , раняват тежко още 4744 българи и унищожават или повреждат 12 657 здания (включително Народното събрание), причинявайки вреди за милиарди левове , показват от пресцентъра на политическата мощ, уточнявайки, че убитите българи са единствено дами, деца и старци – мирни почтени поданици. В боевете умират и десетки български военни водачи, които с живота си пазят небето над България.

Днес в София наоколо до Посолството , което сега ръководи страната ни посредством марионетен кабинет , който показва за български, има повдигнат монумент на американските летци, на убийците на нашите воин и на мирното ни население. В духа на зараждащите се настроения в някои кръгове на българското общество, които служат на американския си стопанин и заблуждават публичното мнение, че паметниците ни би трябвало да се отстраняват или реалокират, „ Възраждане “ упорства паметникът на американските летци да бъде демонтиран . Партията е на мнение, че паметникът няма място в столицата и в случай че американските дипломати желаят – дано да го вземат и да го занесат на тяхната земя.

„ Възраждане “ припомня на всички ръководещи, че интензивно провеждат наряди от граждани-доброволци и дружно пазят паметника на Съветската войска . Армия, която не убива нито един българин за разлика от англо-американската войска, която убива почтени жертви – деца, дами и старци. За децата пуска бомби под формата на детски играчки и тези от тях, които не са убити вечно са осакатени, заключват още от политическата мощ.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР