От поведението на виновните зависи, каква ще бъде съдбата на

...
От поведението на виновните зависи, каква ще бъде съдбата на
Коментари Харесай

Единствената жена-премиер на България Ренета Инджова: Имаме да разчистваме територия от престъпници

От държанието на отговорните зависи, каква ще бъде ориста на сигнала, който получаваме от Съединени американски щати. Това сподели Ренета Инджова за предаването " Това е България “ на Радио " Фокус “ във връзка глобите наложени на България. Според нея, тези наказания са даже закъснели. Ренета Инджова изрази неразбиране за какво ББР, която има характера на фонд на страната със особено предопределение, се е трансформирала в банка на олигарсите и прикани всички недоволни от това, че има непозната интервенция в работите на България да се смирят, тъй като това е интервенция в незаконната активност на всички държавни управления на България до този миг.

" Ние имаме да разчистваме една територия от нарушители. Това значи, че има нужда от гражданското общество, тъй като то провокира интереса на света към България. И тези, които взеха решение, че гражданското общество е една лятна случка, от която след това могат да се извлекат политически дивиденти, в този момент би трябвало да схванат, че в случай че не поддържат продължаващите от предишното лято митинги, ще получат същите резултати. "

" Това незабележимо за тях гражданско общество няма да разреши да се сформира държавно управление, тъй като и президентът дължи своя рейтинг на това, че то потегли и отбрани президентската институция от набезите на основния прокурор, а служебното държавно управление дължи живота си на това, че гражданското общество не разреши на Народното събрание да направи концесиите си. "

" Ако не беше това гражданско общество, Борисов до момента щеше да си е накупил всички, които са в Народното събрание и да продължи по същия метод. Казвам това в 333-я ден на митингите в България, които започнаха предишното лято и които през днешния ден се трансформират в палатков митинг към Съдебната палата, който ще бъде назван " Зона без каскети “.

Тоест, в случай че ще вършат акция политическите сили и желаят да се извършат избори, които са в изискванията на правов и либерален ред, не би трябвало да стигат до изборните урни преди прокурорът Иван Гешев да си е подал оставката. Затова споделям на всички, които считат, че ще минат единствено с приказки за промени – този път няма да стане. Лакмусът и гаранцията за това, че отиват на честни, същински избори, може да бъде единствено, в случай че се причислят към митинга " Агора 21 “, безапелационна беше Ренета Инджова и добави, че през днешния ден политиците имат известност толкоз, колкото гражданското общество им дава.

Според нея, единствено то е в положение да провокира онази вярна политическа линия, която България има да извърви.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР