От повече от година светът е наясно с факта, че

...
От повече от година светът е наясно с факта, че
Коментари Харесай

Селин Дион с рядка поява на наградите Грами въпреки битката с болестта

От повече от година светът е наясно с обстоятелството, че Селин Дион страда от рядко неврологично заболяване. Заради влошеното си здравословно положение тя анулира своите турнета и изяви, като не е ясно дали и по кое време ще е допустимо да се върне на сцената.

За последно певицата се появи обществено през ноември на мач в Лас Вегас с тримата си сина. А през вчерашния ден Селин Дион се качи на сцената на премиите Грами 2024, като изненада публиката и разгласи носителя на влиятелната премия за албум на годината. Тази година оценката беше за Тейлър Суифт и албума ѝ „ Midnights “.

 Селин Дион Грами Getty

Изпълнителката на „ My Heart Will Go On “ беше диагностицирана с рядкото неврологично разстройство през декември 2022 година и от този момент има няколко обществени изяви.

„ Благодаря на всички, обичам ви “, сподели Дион пред разчувстваната публиката в неделя. „ Когато споделям, че съм щастлива да бъда тук, в действителност го мисля. От сърце. “
                             

Състоянието, с което певицата се бори, докара до анулация на разнообразни нейни концерти, както и до прекратяването на нейното международно турне „ Courage “, което тя изнесе за последно през март 2020 година

По информация на ET тъкмо преди да се появи на сцената Селин Дион се е чувствала добре, тъй като в действителност желала да бъде част от грандиозното събитие.

 Селин Дион Грами Getty

Изявата идва на фона на известието, че документалният филм на певицата, режисиран от номинираната за Оскар режисьорка Ирен Тейлър, ще бъде продуциран от „ Amazon MGM Studios “.

Работното заглавие е „ Аз съм: Селин Дион “ и планът е „ интимно проучване, което води феновете на странствуване в предишното и сегашното на певицата, до момента в който тя разкрива детайлности за борбата си със Синдрома на скования човек (SPS) и напъните, които е положила, с цел да продължи да се изявява поради своите обичани и правилни почитатели. “
                             

„ Емоционално, пламенно и поетично любовно писмо към музиката, „ Аз съм: Селин Дион “ съставлява повече от година работа и фотоси, до момента в който именитата певица направлява в пътуването си към открит и достоверен живот на фона на своята болест “, гласи още описанието.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР