От полунощ в Аржентина се въвежда превантивна задължителна карантина, съобщи

...
От полунощ в Аржентина се въвежда превантивна задължителна карантина, съобщи
Коментари Харесай

Аржентина въведе превантивна и задължителна карантина до 31 март

От среднощ в Аржентина се вкарва превантивна наложителна карантина, заяви президентът Алберто Фернандес, което е последната мярка в страната против разпространяването на ковид, предадоха международните организации.
Карантината ще продължи до 31 март, сподели президентът в послание по малкия екран.

Хората ще може да напущат домовете си, с цел да пазарят съществени артикули. Карантината ще бъде налагана от чиновници по сигурността.

Държавният глава сподели, че това се прави в полза на аржентинците и мярката цели ограничение на последствията върху стопанската система.

По последни държавни данни, в Аржентина има 31 нови случаи на ковид, а общият им брой е 128, като трима са умряли.
Страната към този момент затвори границите си за интервал от 15 дни за лица, които не са с аржентинско поданство, и анулира полетите до мощно наранени страни за 30 дни.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1530 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1530  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР