От половин година колоритният бивш реквизитор и момче за всичко

...
От половин година колоритният бивш реквизитор и момче за всичко
Коментари Харесай

Ванката на Слави от 6 месеца е с едни и същи дрехи!

От половин година колоритният някогашен реквизитор и момче за всичко в „ Шоуто на Слави ” Иван Атанасов-Ванката, се изявява като синоптик в малкия екран на на Дългия – 7/8. В дрешника му обаче има единствено 2 сака, 3 ризи и един чифт дънки, откриха наблюдателни фенове на синоптичните му прогнози. Добродушният остарял ерген нямал огромен избор и комбинирал облеклата една с друга доколкото може.

Напук на упованията, че шефът му Слави Трифонов най-сетне ще го изпрати на логопед, който да поправя фъфленето му, Ванката продължава да оповестява прогнозата с присъщото си необичайно наречие. Дългия и екипът му били уверени, че чарът му се криел точно в противоположната му захапка и повреден диалект.
Ванката и Слави се срещнали през есента на 1995 година, когато Атанасов отишъл да работи като помощник-реквизитор в „ Каналето ”.

Имал шести разряд за заварчик, само че имал многочислени умения . Понеже работата му била да намира всякакви неща, от време на време се налагало да ги прави  сам, по тази причина  влизал в ролата на дърводелец, ковач или готвач. Веднъж даже направил погача. Взел от магазина брашно, яйца, квас, сол и по рецепта на майката на другар замесил тесто. В свободното си време предпочитал да готви и да върви за риба с другари. Имал сбирка от повече 40 готварски книги, като можел да направи всякаква гозба. „ Най-много сготвям на кучетата си ”, признава Ванката.

След като през май Слави разгласи, че шоуто стопира, реквизиторът получил няколко оферти за работа от разнообразни излъчвания. Ванката обаче бил един от най-верните чиновници на Слави. Кълнял се, че Дългия е най-хубавият шеф, който в миналото е имал, и в никакъв случай няма да го напусне, в случай че той самичък не го изрита, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР