От полицията предупреждават за зачестили опити за телефонни измами в

...
От полицията предупреждават за зачестили опити за телефонни измами в
Коментари Харесай

Внимание! От полицията предупреждават за зачестили опити за телефонни измами в Разград

От полицията предизвестяват за зачестили опити за телефонни измами в Разград по познатата скица - помощ на полицията да залавя измамници. това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Възрастните хора не престават да се заблуждават по време на телефонни позвънявания, че спомагат на полицията и да дават пари на непознати хора. Въпреки непрекъснатите апели за нараснало внимание към телефонни позвънявания с искане на пари, те са повярвали на чутото в слушалката, разделяйки се със обилни парични суми, декларират от полицията.

От там прецизират, че има строго избрани способи, по които един полицейски чиновник може да се легитимира като подобен и в тях не се включва опцията "по телефона ".

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград приканват още веднъж жителите да не се доверяват елементарно на хора, представящи се за полицейски чиновници, куриери или други длъжностни лица, изключително по телефона и преди да дадат каквато и да било сума пари да се свържат наложително с околните си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР