От платформата Политически дневник“ във фейсбук са изпратили сигнал до

...
От платформата Политически дневник“ във фейсбук са изпратили сигнал до
Коментари Харесай

Проруски хибридчици използват Министерство на отбраната за антиукраински настроения и разкол в БПЦ

От платформата „ Политически дневник “ във фейсбук са изпратили сигнал до Министерество на защитата и Атлантически съвет на българия за следващата проруска хибридна интервенция, целяща ерес в БПЦ и настройваща обществото против Новата Украинска православна черква, която скъса с диктата на Московската патриаршия и получи Томос от Вселенската патриаршия.

Става дума за представянето на книгата " Българската Църква в Предпоследните времена ". Сборникът включва богословски текстове на Александър Тодоров и Георги Тодоров, а също и други материали свързани с настоящата рецесия в Църквата. Представянето на изданието е планувано за на следващия ден, 18 юни във Военния клуб в София. От „ Политически дневник “ обаче са безапелационни, че в тази ситуация става дума за следващото интензивно рускo мероприятие, което цели да въвлече в спор и компрометира Военното министерство, което поддържа безусловно правото на Украйна и нейния народ да се защитят от подлата и кървава съветска експанзия против тях.

Текстовете в книгата, които ще бъдат показани на следващия ден се съдържат опорки на Руската черква, които вредят на БПЦ и целят основаването на ерес.
Призоваваме Министерство на защитата и Атлантически съвет на България - Atlantic Council of Bulgaria да вземат отношение и да не дават опция за разпространяване на съветска хибридна дезинформация, целяща дестабилизация в Българската православна черква, се споделя в сигнала на „ Политически дневник “.
Приложен е и текст от скандалната книга, който добре илюстрира, каква е задачата на създателите, бранители на режима в Кремъл.

 voenen_klubkniga.jpg

Преди месец служебния министър Атанас Запрянов спря представянето във Военния клуб на книга на путинофила ген. Стоимен Стоименов. Наложително е в комплицираната конюнктура на провокации и мръсна съветска агитация Министерство на защитата и управлението на Военния клуб да уточняват създатели и организации, които желаят да се изявяват на техен терен, тъй като елементарно могат да се трансфорат в цел и да обслужат мръсни съветски политики, ориентирани против Украйна, Европейски Съюз, НАТО и българските национални ползи. Целта при сходни постановки е, да показват министереството и неговите осведомителни звена като съизвършител в съветската подривна агитация.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР