От петък вечер всички блъскат Просто Наско, а никой не

...
От петък вечер всички блъскат Просто Наско, а никой не
Коментари Харесай

Не оставка, а паметник за Наско А.

От петък вечер всички блъскат Просто Наско, а никой не си признава, че е дал своя вот за Просто Промяната, че три от партиите си траят в коалиция с Политическа партия.

Е по какъв начин тогава Просто Промяната се случи и продължава да ни се случва?

Не е отговорен шутът, царят е за пердах, танцуващият с фиданка на сянка и през днешния ден.

А когато „царят“ сподели, че Крим е съветски, българите го избраха с внушително болшинство за единственият държавен глава в Европа, изрекъл сходна нелепост.

И след това когато Кирил П. сподели, че военна помощ за Украйна би означавало влизане на България във войната, четворната коалиция на същия „цар“ го поддържа.

(ДБ направи и невъзможното до момента в 47-ото Народно събрание – парламент на същия този „цар“ да не се гласоподава и досега проекторешение за оказване на военна помощ. Ще допълня, че такава дава даже бедна Македония, без да е член на Европейски Съюз.)

А когато вицепремиерът Нинова – функционалност на същия „цар“, разгласи форсмажор, триото в четворната се изсули без да я жигосах.

И след това когато Киро П. даде нелегитимни показания, с които пусна гайлайтерът Рашков в нощна акция за противозаконни арести, четвърната мълча (ПП – Българска социалистическа партия – Има Такъв Народ – Демократична България.)

А когато вицепремиерът А. Василев, персонален другар и ментор на Наско А., тегли всяка седмица по половин милиард дълг, четворната мълчи.

И след това когато посегна на фискалния запас, четворната отново си мълчи.

А когато трети парламент опитва да инсталира брокерът на банкрутиралата ТСБанк Каримански за началник на Българска народна банка, Българска социалистическа партия и Демократична България се измъкнаха от шоуто Политическа партия VS Има Такъв Народ.

И след това когато вицепремиерът Караджов сподели, че няма поправки за един метър пътища, четворната е пас.

А когато някогашният длъжностен министър председател Янев гласоподава за Политическа партия, само че след това се отхвърли – четворната отново мълчи.

И след това когато Политическа партия посегна на шефа на НСО, същият този „цар“ изпищя отдолу под фиданката на сянка – не го давам.

Така че – долу ръцете от Просто Наско!

Не оставка – монумент би трябвало за този воин на Просто Промяната българска.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР