От първия ден съм на протеста като една от 30-40

...
От първия ден съм на протеста като една от 30-40
Коментари Харесай

Манолова: Пеевски е един от олигарсите, които Борисов допусна на трапезата си

От първия ден съм на митинга като една от 30-40 хиляди жители, които стачкуват против мафиотското ръководство. Това е нережисиран цивилен митинг. Това е същински цивилен протест, разяснява в ефира на утринния блок на bTV водачът на гражданската платформа " Изправи се БГ ", Мая Манолова.
По думите на Манолова Пеевски е един от олигарсите, които Борисов е позволил на трапезата си. Борисов направи Пеевски мощен и важен. Не би следвало никой партиен водач да яхва този митинг. Протестът е безусловно импровизиран, откровен и чист. Хората, които излязоха на улицата и на площада, реализираха за пет денонощия надписът на постройката на Народното събрание - " Съединението прави силата ". Този митинг е имунитет на обществото против болестта " Борисов ", сподели Манолова.
" Изправи се БГ " поддържа настояванията на митинга, свързани с оставка на Борисов и Гешев, Велико национално заседание и електронно гласоподаване. Ние желаеме цялостна проверка на властта - на всички институции на национално и районно равнище, разяснява Мая Манолова. Тя акцентира, че всички покупко-продажби би трябвало да бъдат ревизирани и не би трябвало да има недосегаеми. Според Манолова гневът на хората е същинската причина за този митинг. Трябва да има осъдени и лъх на правдивост, който може да стане единствено след една проверка. Това ръководство трансформира страната в трапеза, уверена е Мая Манолова. Тя съобщи, че е на митинга като жител и означи, че митингът е въодушевяващ, тъй като там са младежите.
 Манолова означи още, че стартът на Пеевски е бил даден още от 2009 година с ръководството на Бойко Борисов. Манолова счита, че Борисов се сгромолясва и умира от боязън. Аз разбирам, че той желае да окаля и да повлече всичко след себе си, само че отговорността е персонална, тъй че Борисов би трябвало да си изпие чашата до дъно, безапелационна бе Мая Манолова.
Темата продължава и в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР