От партия Величие“ обвиниха Костадинов в три големи лъжи“, изброявайки

...
От партия Величие“ обвиниха Костадинов в три големи лъжи“, изброявайки
Коментари Харесай

„Величие“ обвиниха Костадинов в „три големи лъжи“

От партия „ Величие “ упрекнаха Костадинов в „ три огромни неистини “, изброявайки ги в детайли. Това бе направено от партията в нейния формален Facebook акаунт.

SafeNews разгласява поста на партия „ Величие “ без редакторска интервенция:

За следващ път желаеме да сигнализираме за лъжите, които популяризира ръководителя на партия “Възраждане ” – Костадин Костадинов! В свое изказване той лъже, че се приготвя коалиция сред Вътрешна македонска революционна организация и “Величие ”, с цел да се явят взаимно на изборите.

Заявяваме твърдо, че в това няма грам истина.

Въпреки това ние считаме, че Вътрешна македонска революционна организация е свършила доста повече от “Възраждане ” за българския народ и просвета и доказателство за това са стотиците издадени книги от тях, сложени монументи и доста начинания, в които са дали свои средства в името на народа.

Тихомир Иванов отива на край в скока на височина в Париж 07.08.24 13:56 „ Величие “ упрекнаха Костадинов в „ три огромни неистини “ 07.08.24 13:55 Александър Димитров пред SafeNews: Очаквайте „ Великолепие “ 07.08.24 13:48 Деница Сачева пред SafeNews: Обмисляме още данъчни облекчения за млади фамилии 07.08.24 13:41 Георги Кадиев злокобно: Идва международна икономическа рецесия. Ще повлече и Европа, и нас 07.08.24 13:33
Втората неистина, която популяризира

в същото си изказване е, че на митинга пред Народното събрани против заличаването на предприемачеството в България от “Възраждане ”, ГЕРБ, Има Такъв Народ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи са взели участие 200 индивида. Това е непризнаване на напъните на доста българи, които са пристигнали да изкажат правото си на свободен глас и тяхното определение като “служители ” на Ивелин Михайлов е непоносимо принизяване на българските жители.

И на последно място е неистина определянето на “Величие ”, като американски план, тъй като точно “Възраждане ” работят с “евроатлантиците ” от ГЕРБ.

Събирането на “Величие ” и МЕЧ е върхът на тези неистини, тъй като полезностите на двете партии не съответстват.
Съжаляваме и същинските симпатизанти на “Възраждане ”, които желаят мощна, почтена и обективна България, тъй като носят срама от дейностите на техния началник. Знаем, че концепцията на тази партия и техните последователи са разнообразни от лидера ѝ!
‼️Молим ръководителите на партиите в България да бъдат образец за популацията, а не да унищожават вярата на народа в политическата ни система!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

„ Величие “ упрекнаха Костадинов в „ три огромни неистини “

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР