От партия Възраждане“ са от същия отдел. Обещават светло бъдеще

...
От партия Възраждане“ са от същия отдел. Обещават светло бъдеще
Коментари Харесай

Копейките и готиното бъдеще без НАТО: Копайте, копайте, ние сме о...

От партия „ Възраждане “ са от същия отдел. Обещават ярко бъдеще на всички, които се откажат от прогнилия Запад и се ориентират към благините, предлагани от чичко Путин.

 

Тази „ алена нишка “ пронизва цялото тяло на проектозакона на Костя Костадинов за излизане на България от НАТО. Вкараха го в Народното събрание месец след неколцина депутати на Костадинов участваха във конгрес на ръководещата „ Единна Русия “ в Москва. Очевидно им е трябвало известно време, с цел да съчинят подобаващ текст в осъществяване на напътствията, получени на Червения площад или на аленото чердже в съветската столица. А може и сами да са стигнали до тази гениална концепция.

 

Стилът на текстовете в проектозакона е копие на руската пропаганда от 60-те години на м.в., когато комунистическата агитация възхвалява живота в Съюз на съветските социалистически републики и сочи яростно врага НАТО.

Нашите копейкиновци написали в претекстовете: „ Продължаващото участие на България в НАТО е освен нездравословно за защитата и въоръжаването ни, само че и става все по-опасно за суверенитета ни и за националната сигурност на България “.

 

И още: „ НАТО е репресивният уред на Съединени американски щати, където държавите-членки са всичко друго, само че не и равнопоставени сътрудници ". Да настръхне човек.

 

Всеки, който не е в кома, е наясно, че това е една голяа нелепост. България не е в положение сама да се отбрани при пораждане на боен спор или експанзия от по-големи и мощни страни. Но очевидно

Костя ни подсказва, че в случай че сме в прегръдката на Путин никой няма да смее да ни закача. Е няма да пътуваме свободно, нито ще се изричаме свободно, ще се возим на москвич, а синовете и внуците ни ще мрат някъде в Украйна, само че пък ще получат медали. Посмъртно.

 

Копейките са наясно, че номерът с проектозакона няма да мине, само че задачата им е да се шуми, в случай че може и скандал да стане, с цел да се стигне до разискване на тематиката в Народното събрание. Пък и публичните медии ще им дадат думата с аргумента за „ различно мнение “. Защото, нали, това му е работата на отдел „ Пропаганда “.

 

В момента 32 страни членуват в НАТО, сред които такива като Германия, Англия, Франция, Италия, Съединени американски щати, Испания, Канада, Турция, Нидерландия, Чехия, Португалия, Люксембург, Норвегия и други Повечето от тях са водещи стопански системи в света, страни с най-голям стандарт на живот. Глупави ли са жителите там, та не проумяват „ истините “, с които ни заливат копейките?

 

Членуването в НАТО е непринуден акт. Народите и политическият хайлайф на 32-те страни са проумели, че само груповата сигурност е гаранция за свободно развиване на демокрацията и стопанската система. По същите аргументи и България е член на това съдружничество.

 

Просто е за възприемане, само че би трябвало да има нещо в черепната кутия, с което да го направиш…

 

Пропагандата не трансформира хората в идиоти. Тя изначално разчита на идиоти. Стар лаф, само че още е годен.

 

Хора, новините през днешния ден са цялостни с неистини, агитация и операции. Вярвайте единствено на тествани източници, ползващи се с огромно доверие като карти таро, хороскопи, разположението на ретроградния Меркурий, предсказанията на шамани, Костадин Костадинов и представителя на Кремъл Песков. Чака ви баснословен живот, нека ви се падне комфортна лопата…

 

Копайте, копайте. И слушайте копейките, ще ви заведат на прелестно място. После да не ревете.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР