От основаването си през 1921 г. Moto Guzzi въплъщава впечатляваща

...
От основаването си през 1921 г. Moto Guzzi въплъщава впечатляваща
Коментари Харесай

Новият Moto Guzzi Stelvio е наличен за поръчка - видео

От основаването си през 1921 година Moto Guzzi въплъщава впечатляваща мотоциклетна история, характеризираща се с безконечна грациозност. Току-що се появи на бял святновият Stelvio - актуален авантюристичен турър от Moto Guzzi, подготвен да ви съпровожда на всички места със своя неповторим жанр и най-съвременна технология, основани да подобрят вашето шофиране.

Емблематичното име е заимствано от алпийски проход в най-високата и обширна планинска верига в Италия и едно от местата, които най-добре въплъщават мита за тази мотоциклетна легенда. Със своите 48 остри завоя пътят, който се вие през него, се е трансформирал в дълготраен знак за мотоциклетистите, предизвиквайки показа за приятност, проучване и успех.

Сега производителят показва новото туристическо ендуро Stelvio в клас 1000 cc. Иновативната технология и неговият характерен дизайн характеризират новия Moto Guzzi Stelvio. Passo dello Stelvio, на който е кръстен, е най-високият алпийски проход в Италия и в това време едно от местата, които най-добре въплъщават мотоциклетния мит.

На борда на мотоциклета има ABS в завой и надзор на сцеплението, цялостен LED Светлинна технология, круиз надзор, 5-инчов пъстър екран и пет самостоятелно регулируеми режима на шофиране. Заедно с Moto Guzzi V100 Mandello, Moto Guzzi Stelvio е единственият мотоциклет в своя работен клас с валово задвижване и електрически регулируемо по височина предно стъкло. И на първо място това е единственият мотоциклет с надлъжно инсталиран 90-градусов, V2 мотор.



От в този момент до 15 февруари мотоциклетът може да бъде запазен онлайн със или без PFF Rider Assistance Solution и в цветовите разновидности Giallo Savana (жълт) и Nero Vulcano (черен) и поръчан посредством оторизирани дилъри на Moto Guzzi. Препоръчителната цена на дребно, включваща 19 % Данък добавена стойност и спомагателни разноски за Moto Guzzi Stelvio е 16 499 евро, а решението Moto Guzzi Stelvio PFF с подкрепяне на лидера е 17 299 евро.

По време на етапа на предварителната поръчка, която продължава до 15 февруари 2024 година, купувачите от участващите дилъри на Moto Guzzi могат да се възползват от бонус за преданост до 1500 евро, когато търгуват с Moto Guzzi V7, V9, V85 или V100. Като опция се предлага изгода за клиента от 750 евро за аксесоари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР