От определение на Софийски градски съд (СГС) от 23 февруари

...
От определение на Софийски градски съд (СГС) от 23 февруари
Коментари Харесай

Прекратиха производството по Осемте джуджета

От определение на Софийски градски съд (СГС) от 23 февруари излиза наяве, че прокуратурата е водила и прекратила наказателно произвеждане по част от събитията, изложени в следствието на Антикорупционния фонд (АКФ) " Осемте джуджета “, оповестено преди близо три години, гласи постановлението на Софийски градски съд, предоставено от АКФ.

Разследването " Осемте джуджета “ разкри съответни данни за това по какъв начин в България се реализира непозволено въздействие за споразумяване на юридически спорове и се вършат опити за завладяване на бизнес посредством присъединяване на правоохранителните органи. Историята споделя за намесата на група към някогашния началник на Столичното разследване Петьо Петров, прочут като " Еврото “, в разногласието на притежателите на производителите на асансьори " Изамет “ татко и наследник Илия и Явор Златанови. След като в началото предлага услугите си на Илия Златанов за споразумяване на спора посредством потребление на въздействието на Петров в правоохранителните органи, след това групата към него подхваща дейности по завземане на бизнеса на спорещите страни. 

От определението на Софийски градски съд излиза наяве, че е стартирано публично следствие, въпреки и с голямо забавяне, като то е засягало една доста дребна част от изнесените от АКФ условия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР