От ОП „Чистота“ отново „ремонтираха“ зейналата шахта до кръстовището на

...
От ОП „Чистота“ отново „ремонтираха“ зейналата шахта до кръстовището на
Коментари Харесай

ОП “Чистота“ за шахтата на Сточна гара: Ние я затваряме, някой я отваря

От Оперативна програма „ Чистота “ още веднъж „ ремонтираха “ зейналата шахта до кръстовището на Сточна гара като сложиха нов похлупак и по този начин запушиха трудността за водачите. Оказва се обаче, че това не взема решение казуса, а и в действителност даже не е ясно какъв е той.

Припомняме, че още преди седмица съобщихме за проблематичната шахта, която освен беше отворена, само че и металната й бариера се издигаше на 15 см над пътното платно, което надлежно създаваше сериозна причина за произшествия на оживения бул..

След нашата обява от Оперативна програма „ Чистота “ сложиха нов похлупак, само че резултата продължи единствено броени часове. По-късно шахтата още веднъж зейна. Последваха същите дейности от общинското сдружение, като резултат още веднъж нямаше.

Така до през днешния ден, когато за трети път оборудването се затваря. И тук идва въпросът какъв в действителност къде е казусът и за какво към момента има затруднение за водачите.

Според общинското дружество казусът е, че някой непрекъснато върви и маха капака или има вдлъбване, за което другата седмица ще се направи по-обстойна ревизия.

Ако отговорът на проблема се крие в първия вид, то ние се питаме докога може да продължи сагата и всеки ли може да пренарежда градските капаци? А при положение, че казусът се окаже проваляне се надяваме от общинското сдружение да подхващат съответните ограничения. А в последна сметка най-важно е казусът да бъде решен и водачите да минават умерено през сектора.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР