От около месец на улица Кракра 12, срещу Клуба на

...
От около месец на улица Кракра 12, срещу Клуба на
Коментари Харесай

Ново място: Beauty Lab 2

От към месец на улица " Кракра " 12, против Клуба на архитекта, към този момент има нов жител - Beauty Lab 2. Естественото продължение на Beauty Lab (ул. " Цар Иван Шишман " 12Б) - мултибранд магазинът за натурална, органична и високотехнологична козметика и грим, се вписва добре в артистичния и по едно и също време носещ чувство за успокоение регион на Докторската градина.

Освен към този момент добре познатите L`Occitane и Korres на новата локация се оферират и няколко нови марката. Набляга се на многообразие от " шийт " маски за лице, околоочен силует, устни и стъпала.
Интересни са и трите български козметични марки, показани тук: Saff, Black Sea Stars и Crozia.
Saff черпят ентусиазъм от природата и цветята и създават от повече от десетилетие своите артикули въз основата на шафрановия минзухар, възходящ по южните скатове на Стара планина. Един от известните артикули на Saff, който се предлага в Beauty Lab 2, е тонер баланс (Toner Balance) с дестилат от нар, подобаващ за всякаква кожа, който свива порите и контролира производството на себум.
Реклама
Black Sea Stars е натурална българска козметика с портфолио от над 200 продукта, употребяваща лековитите луга и тиня от Поморийското и Бургаското солено езеро в комбиниране с български билки. (Формулите на всички артикули са създадени в лаборатория на Българска академия на науките.)

Тук се продават едни от най-успешните им артикули като лифтинг линията Magnetic, гел-пастата за зъби " Черноморски минерали " с 60% черноморска луга, както и гелът за крайници " Див кестен " за разширени вени с екстракти от див кестен и арника, ментол и натурално етерично масло от лимон.

Третата българска марка, предлагана в магазина - Crozia, създава бутикова козметика от лично произвеждане шафранов минзухар от България, по този начин нареченото " алено злато ". От Beauty Lab ни споделят, че серумът за лице Saffron Serum с депигментиращ резултат е един от най-успешните на марката.

Холандските артикули за детска и фамилна грижа Naïf, които употребяват естествени съставки като ленено масло, масло от авокадо и ликозол (екстракт от домати), без парфюми и алкохол, са другото особено предложение в асортимента на Beauty Lab 2. Едни от най-препоръчваните артикули са от слънцезащитната линия за бебета, деца и възрастни. Опаковките са от захарна тръстика и биоразградими, а формулите не съдържат Oxybenzone и Octinoxate и нездравословните за природата нано- и микрочастици пластмаса.
Реклама
ул. " Кракра " 12
Фотограф: Цветелина Белутова Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Места
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР