От Община Бургас разпространиха поредно видео с вандалски прояви на

...
От Община Бургас разпространиха поредно видео с вандалски прояви на
Коментари Харесай

Тийнейджъри рушат в Борисовата градина в Бургас. Познавате ли ги?

От Община Бургас разпространиха следващо видео с вандалски прояви на младежи. Този път обект на необузданата експанзия са пейки в Борисовата градина.

Във видеото се вижда група младежи, които безмилостно, само че радостно разрушават пейките.

" Нека родителите на тези деца си ги разпознаят и да реагират някак (чуват се добре и гласовете им). Защото най-тежкото наказване могат да наложат те ", приканиха още от локалната администрация.

" Случаят е от 8 ноември. Видеото е снимано към 21.30 ч. Вчера го качихме в интернет, само че към момента не сме открили самоличността на вандалите. Записите са предадени и на полицията. Практиката демонстрира, че при 50 % от случаите родителите се свързват с нас с концепцията да възстановят вредите. Една скамейка коства към 400 лева, а като цяло цената на сходни вреди за година доближава до 500 хиляди лева ", изясни в ефира на " Здравей, България " Андрей Рунчев, шеф на Оперативна програма " Транспорт " -Бургас.



От общината подсетиха, че всички евентуални вандали, че Общината има към този момент хиляди " очи " из целия град. И нощта не е прикритие за нечии изцепки и неразумни, а от време на време и разгулен действия.

" Надяваме се тези младежи да си вземат поука и да не вършат повече по този начин. Но някой би трябвало да заплати вредите и това най-вероятно ще са техните родители.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР