От Областната дирекция на МВР в Разград оповестиха подробности за

...
От Областната дирекция на МВР в Разград оповестиха подробности за
Коментари Харесай

Нови подробности: Испанският гражданин убил съпругата си в присъствието на трите им деца

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград оповестиха детайлности за осъщественото тежко закононарушение - ликвидиране на жена, откакто по-рано бяха открити елементи от натрупа на жертвата. Задържан е нейният брачен партньор - 44-годишен испански жител.

Мъжът на име Пабло Санчес е твърдял в началото, че не е бил в жилището им в квартал " Бели Лом " все още на изгубването на брачната половинка му, само че версиите му са били оборени от видеонаблюдението в региона. На по-късен стадий той си е признал, че е умъртвил брачната половинка си Силвия Петрова и е заровил елементи от тялото й на 4 места на изхода на Разград към жп гарата на града.

Деянието е осъществено в нощта на 10 против 11 декември, като през това време в жилището са били и трите деца на Пабло и Силвия.

Оказва се, че 44-годишният мъж в действителност е роден в Мексико, само че е с испанско поданство. Работел е на летището в Тенерифе и беше разказан от прокурор Тодоров като ерудиран и актуален младеж, вегетарианец и антиваксър.



В Испания има 5 регистрирани сигнала против него за принуждение против дами. 4 от тях са от Силвия, а един от жена, с която е живял преди този момент.

Откакто фамилията живее в блок " Трапезица " в Разград обаче няма сходни сигнали. Съседите им даже споделят, че постоянно са ги виждали дружно с трите им деца да се разхождат или да карат колела.



Все още се обясняват аргументите за убийството, като следствието се води под наблюдението на Окръжна прокуратура - Разград. Очаква се на следващия ден, 17 декември, Окръжният съд в града да преглежда и непрекъснатата мярка на арестувания в началото за 72 часа Пабло Санчес.

Репортер: Андрей Кючуков
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР