От обкръжението на Навални съобщиха как искат да се сбогуват

...
От обкръжението на Навални съобщиха как искат да се сбогуват
Коментари Харесай

Близките на Навални търсят зала за публично сбогуване с него

От обкръжението на Навални оповестиха по какъв начин желаят да се сбогуват с него.

Съратниците на Навални търсят зала за обществено прощаване с Алексей Навални. Това заяви в обществената мрежа Х прессекретарят Кира Ярмиш. Тя се обръща с апел в случай че някой има уместно помещение да се свърже с екипа на Алексей Навални.

В събота стана известно, че тялото на Алексей Навални е било предадено на майка му в Салехард. Преди това сътрудници на умрелия политик обявиха, че следователите изискват от роднините да провеждат скрито заравяне, написа

Намеренията за съратниците на Навални са да проведат погребението до края на седмицата. Днес редица канали в Телеграм публикуваха датата 29 февруари, само че тази информация бе отречена от Иван Жданов.

В четвъртък, 29 февруари, руският президент Владимир Путин, който взе участие в изборите, би трябвало да разгласи обръщение до Федералното заседание.

Днес Кремъл отхвърли да има каквото и да е било присъединяване на президентската администрация и на Владимир Путин във въпроса с връзките на затворническата администрация и майката на Путин.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отрече управляващите да са оказвали напън по този въпрос. " Кремъл няма нищо общо с това. Съответно Кремъл не може да оказва напън. Това са явно неуместни изявления на поддръжници. Според мен съвсем всички се търсят по един или различен метод. Почти всички са в чужбина, тъй че техните изказвания би трябвало да се третират надлежно ", сподели Песков.

В отговор на въпрос дали въпреки всичко обръщението на майката на политика персонално към Владимир Путин не е оказало въздействие, Песков съобщи: " Нищо не мога да кажа по този въпрос " и " това не е наш въпрос и наш прерогатив ". Също по този начин еднопосочно негативен е отговорът на Песков за това дали въобще президентът Владимир Путин има отношение.

Руските управляващи също по този начин не са коментирали и изказването на сътрудниците на Алексей Навални за договаряната му замяна с наказан в Германия офицер от специфичните служби.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР