От няколко седмици, в които сме под домашна изолация, някак

...
От няколко седмици, в които сме под домашна изолация, някак
Коментари Харесай

Защо всички се подиграват на Хилари Дъф

От няколко седмици, в които сме под домашна изолираност, някак естествено заменихме по-официалните си облекла за работа с пижами и спортно облекло.

Напълно обикновено, поради обстоятелството, че излизането ни се свежда до къса разходка в квартала или най-вече до някой хранителен магазин. Не е изненадващо, че спортните облекла са измежду желаните и от известните персони, които, също като нас, прекарват времето си главно у дома.

Типичен образец за това по какъв начин наподобява съвсем всеки от нас по време на изолацията е Хилари Дъф, която беше уловена от папараци, до момента в който пазари. Силно усещане ни прави външният ѝ тип, който сигурно е надалеч от блестящ и звезден.

View this post on Instagram
A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on Jan 16, 2020 at 10:52am PST

Актрисата се появи в състезателен розов екип от две елементи, който някак необичайно беше съчетала с бежово-кафяво яке. Няма по какъв начин да пропуснем и занемарената ѝ прическа, от която ясно си личат прорасналите ѝ кафеникави корени, подаващи се под боядисаните сини коси.

Папарашките фотоси в действителност станаха причина стотици нейни почитатели да изкажат недоволството си. От една страна, поради метода, по който наподобява актрисата, и от друга - че държи мобилния си телефон си със същите ръкавици, с които е пазарувала.

View this post on Instagram
A post shared by H I L A R Y D U F F PICTURES (@hilarypictures) on Apr 30, 2020 at 10:24pm PDT

Многобройните мнения меко казано оплюха външния тип на певицата. Феновете на Хилари Дъф не пожалиха и фигурата й. Най-много ги тормози обаче фактът какъв брой грозно ѝ стои розовият чеп, който е облякла - и по-точно какъв брой извънредно наподобяват краката ѝ в него.

Актрисата в действителност не наподобява в най-хубавата си форма, само че да си признаем, всички малко сме позанемарили външния си тип, като се има поради какъв брой седмици към този момент стоим у дома. Добре че не сме известни и няма папараци, които да ни снимат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР