От няколко седмици принц Хари и Меган Маркъл водят дело

...
От няколко седмици принц Хари и Меган Маркъл водят дело
Коментари Харесай

Меган Маркъл, делото срещу британските таблоиди и адвокатът, който защитаваше и принцеса Даяна

От няколко седмици принц Хари и Меган Маркъл водят дело против английски таблоиди, обвързвано с изтеклата в тях информация по отношение на връзката на херцогинята с нейния татко. Двамата не получиха поддръжка от кралския двор в тази борба, само че откриха евентуално най-хубавия юрист за задачата.

Херцогинята на Съсекс персонално е избрала Дейвид Шербърн за собствен бранител пред съда. Според информация на неговия уебсайт, преди години той е работил и за майката на принц Хари, Даяна Спенсър.

И тя, както и Меган, бе подложена на масирана офанзива от страна на английските медии.

Затова е много евентуално Шербърн да е бил неин юрист в някое от делата против тях, а този факт да е предиздвикал и Маркъл да му се довери.

Делото се бави поради изключителното състояние в Съединени американски щати, само че процедурните чувания към този момент минава в онлайн формат. Все още няма планувана дата, на която да се прегледат настояванията на страните и да се отсъди решението на съда, само че юристите се надяват това да се случи в границите на няколко седмици, написа Едноличен търговец. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР