От няколко седмици насам всичко приличаше на един опит всеки

...
От няколко седмици насам всичко приличаше на един опит всеки
Коментари Харесай

Първан Симеонов: От случващото се позитив могат да извлекат само опозиционните формации

" От няколко седмици насам всичко приличаше на един опит всеки един от играчите да се отърси от вероятната виновност, т.е. да не съм отговорен аз, че не се е съставило държавно управление ". Това означи в изявление за БНР политологът Първан Симеонов от " Галъп ".

" Всички от известно време играят тази игра и привикват последователно с мисълта, че най-вероятно се отива на избори, а в случай че вземе, че стане нещо, за какво пък не, единствено че всички вършат това държавно управление, както се прави предизборна акция с ярки предизборно звучащи оферти, по тази причина по-скоро вероятността за избори остава осезаемо по-голяма, само че Българска социалистическа партия сякаш на собствен ред желае не просто да не се вписва в историята с трети несполучлив опит, а да се впише в историята с едно кардинално деяние. Това е относително съобразителен политически очерк, който те разиграват. Те споделят – " Не мандатът се проваля, ние предлагаме една законодателна стратегия, която е нужна “. Така надлежно Народното събрание е този, който проваля нещата ".

" Силно се колебая, че някой може да излезе на някакъв заплашителен позитив от всичко това, което се случва ", добави политологът:

" На позитив по-скоро могат да излязат тези, които се афишират против всичко това, т.е. по-скоро опозиционните обединения ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР