Oт няколко месеца зритeлитe нa ceирджийcкoтo шoу Съдебен спор c

...
Oт няколко месеца зритeлитe нa ceирджийcкoтo шoу Съдебен спор c
Коментари Харесай

Пристав Цветанова от „Съдебен спор” се разведе заради нова любов

Oт няколко месеца зритeлитe нa ceирджийcкoтo шoу „ Съдебен спор ” c интeрec следят най-новото попълнение в екипа - хубавицата Марина Цветанова, станала по-известна като пристав Цветанова.

Тя е носителка на купата „ Мисис България ” от 2019 година, само че състезанията за хубост към този момент са част от предишното й. Между другото, същото може да се каже и за брака й. Чаровната брюнетка е прясно разведена и към този момент има нова обич в живота си.Интересна детайлност е, че юрист по бракоразводното дело на Марина е бил сътрудника й Жоро Игнатов, който идеално се справил с тази задача. Пристав Цветанова твърди, че с някогашния й брачен партньор са запазили положителни връзки в името на детето им. Те живеели настрана от месеци, само че едвам неотдавна решили да официализират раздялата си.

Красавицата признава, че към този момент има различен мъж в живота си, само че не е ясно дали той е причина за развода й. „ В момента се веселя на нова обич - прочут предприемач от Пловдив. Няма да споделям името му, с цел да не давам мотиви за още злословия. Ще кажа единствено, че съм доста щастлива! ”, разяснява Марина.

Невинаги обаче всичко е било по този начин розово в персоналния живот на дългокраката брюнетка. Най-кошмарният миг тя претърпяла преди 8 години, когато едвам не изгубила щерка си Кристияна. Момиченцето се родило прибързано и съществувал риск за живота му. За благополучие, лекарите съумели да спасят детето и с днешна дата то се развива обикновено.

Несполуки са застигали пристав Цветанова и в професионален проект. Малцина знаят, че в предишното тя е правила опити да се изявява като певица. През 2010 година хубавицата подписала контракт с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца – „ Риал ентърпрайзис ”. Той станал неин продуцент, а театралната й кариера стартирала с псевдонима Марина Риналди. След редица грешки от страна на Китаеца обаче, Цветанова го напуснала с гръмък скандал. Въпреки разочарованието, тя траяла да се занимава с музика още 2 години, въпреки че не съумяла да пробие в това занятие.

Чаровната брюнетка се снабди с известност през 2019 година , когато завоюва състезанието „ Мисис България ”. Най-разпознаваема обаче стана като част от екипа на „ Съдебен спор ”. Тя е признавала, че първоначално била доста обезпокоена, само че сътрудниците й я посрещнали топло, а това й помогнало да се отпусне. " Пo врeмe нa първитe си прeдaвaния бях тoлкoвa скована, чe дoри нe пoмня кaкви рaзгoвoри cмe прoвeли в eфир. Жoрo, Нaнa и cъдия Coтирoв мe пocрeщнaхa изключитeлнo рaдушнo и приятeлcки, вкaрaхa мe в ecтecтвoтo нa рaбoтaтa зa нулa врeмe и мe прeдрaзпoлoжихa, зa кoeтo cъм им изключитeлнo блaгoдaрнa ”, споделя Цветанова.

В свободното си време стройната хубавица не върви по питейни заведения или нощни заведения, а на... черква. Тя не крие, че е евангелистка – увлякла се по религията около нейна доста добра другарка. „ Започнах да отивам на евангелска протестантска черква и станах евангелистка. Запалих се от моя близка. Тя ми описа за църквата „ Пробуждане ” и за пасторите Максим и Теодора Асенови. Пусна ми няколко клипа в интернет на пастора и думите му мощно ме допряха. Така взех решение да отида на неделно служение в църквата и да се срещна персонално с него. Още на първата проповед усетих извънредно мощно наличието на Бог и от този момент не пропущам работа. Това място и хората в него са изумителни! ”, споделя Марина. И добавя, че Господ е в сърцето на всеки човек, а не в съответна постройка или християнски знак.

Именно вярата в Бог й помогнала да се стабилизира душевен, откакто предходната година изкарала доста тежко Ковид-19. „ Имах всички вероятни признаци и затруднения – бях месец и половина на легло. Добре че всичко към този момент е зад тила ми. Не желая да си припомням за този интервал ”, разяснява тв звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР