От няколко месеца в Откраднат живот: Анатомия на гнева гледаме

...
От няколко месеца в Откраднат живот: Анатомия на гнева гледаме
Коментари Харесай

Неда Спасова и анатомията на гнева

От няколко месеца в " Откраднат живот: Анатомия на гнева " гледаме Неда Спасова като младата и амбициозна сестра Кая Райкова. Лесно можем да кажем, че обликът ѝ е сборен за тези младежи, които желаят да съумеят и да покажат - и на себе си, и на света, че могат повече.

Но Неда и в живота е такава. В него ентусиазъм тя открива точно в съумелите, мъдри и целенасочени хора. А когато става въпрос за работа, мотивацията ѝ идва от положителните филми и хубавите представления.

Смята, че е " ужасно откровена " - дотолкоз, че е способна да поведе индивида в себе си на вътрешна битка с актрисата. Не обича и да лъже както хората, по този начин и самата себе си.

 Снимка 391910

Но Неда е и много стеснителен човек, " нищо че излъчва убеденост и самочувствие ". Истински хамелеон, тъй като от време на време може да е " огромно бебе ", а от време на време - " мъдра жена. "

Чувствителна, борбена и откровена - такава я познаваме от ролята ѝ в шестия сезон на " Откраднат живот ". Точно по този начин тя разказва и индивида Неда Спасова. Нищо че не всички правят оценка тези нейни качества. И добавя, че с трите си пати, тъй като " хората постоянно бъркат чувствителността със отстъпчивост ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vladimir Karamazov (@v.karamazov) на Ное 8, 2018 в 9:54 PST

Каква тогава е анатомията на гнева? " На мен ми се коства една - неналичието на обич прави индивида ядосан, злобен и злопаметен. "

Тук късаме връзката с индивида Неда Спасова и концентрираме вниманието си върху актрисата. Да, кариерата ѝ може и да е в самото начало, само че тя не би се поколебала и за момент, в случай че получи предложение да се снима във филм от Кристофър Нолан, Дейвид Финчър, Тим Бъртън или Ларс декор Триер. И няма потребност да показва причини за този избор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от NEda Spasova (@nedaspasova) на Окт 1, 2018 в 10:14 PDT

Как присъединяване в " Откраднат живот: Анатомия на гнева " оказва помощ да се развивате и усъвършенствате като актриса?
Сериалът дава опция на доста млади и непопулярни лица да покажат и развият уменията си. Аз съм едно от тези лица, въпреки и не напълно млада.

Ритъмът и оборотите, на които се работи в " Откраднат живот ", дисциплинират и учат бързо да " потъваш " в проблемите на героя си. А това е извънредно значимо за артиста - да може бързо да активизира съзнанието си за правдиво пресъздаване на един персонаж.

За трите месеца, в които фотографирам, научих много неща и знам, че имам още какво да изучавам, само че това е една огромна крачка в развиването ми като актриса.

В сериала работите с Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Владимир Пенев. Какво научихте от всеки един от тях?
Голяма късметлийка съм, че мога да си партнирам тъкмо с тези мои обичани артисти! През годините съм следяла работата им и на сцена, и на екран, а в този момент имам опцията да работя с тях. Те са най-много положителни хора и прелестни сътрудници. Страшно виновни, постоянно готови и с вярната доза самочувствие, което за актьорите е доста значимо.

Юлиан Вергов си написа неща за всяка сцена, за връзките на героя му с другите, до каква степен са стигнали, какво са си споделили - нещо, което непосредствено си откраднах от него, тъй като открих, че самата аз имам сходна потребност.

Владо Пенев е човек, който с лекост влиза в прочувствени настроения, и това доста ме впечатли. И към момента не знам по какъв начин става. Предполагам, че опитът, който има, и напъните, които поставя, са създавали този страховит резултат.

Владо Карамазов пък е човек, който играе с безспорна лекост и никакви терзания. Или най-малко на мен по този начин ми наподобява. С него имах много занимателни подиуми, тъй като Владо е човек с голямо възприятие за комизъм, а работата с него дори не бих я нарекла работа, а наслаждение.

Къде още може да ви гледаме?
В малкия екран на този стадий в оставащите епизоди на " Откраднат живот: Анатомия на гнева ".
В Театър " София " играя в постановките " Закачане ", " Тирамису " и " Франкенщайн ". А в Театрална работилница " Сфумато " в " Бесове " и " Арабска нощ ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР