От няколко месеца тир коня обикалят безпризорни из самоковското село

...
От няколко месеца тир коня обикалят безпризорни из самоковското село
Коментари Харесай

Румен Бахов се закани от ефира: Ако до утре от БАБХ не се погрижат за болния кон, ще ви го вържа пред агенцията

От няколко месеца тир коня обикалят безпризорни из самоковското село Ярлово. Причината е, че техният притежател е умрял и в този момент няма кой да се грижи за тях. Гладни, заболели, безпризорни. Единият кон е със строшен крайник и тежка гангрена. 

На вниманието на шефа на БАБХ, който и да сте, на който писах през вчерашния ден. Искам този човек да гледа тези фрагменти, да види този кон, който е тъжна панорама, разяснява Румен Бахов. 

Мухите към този момент са накацали коня, който е в окаяно положение. 



Кметът на селото получил наставление поради този кон с искане да бъде изработен документ за маршрута на придвижване на тези коне. 

Не се откри инстанция, която да прибере тези коне. От шест месеца ситуацията е такова. Още преди половин година извиках доктор да прегледа коня и той установи, че той не може да оздравее, само че няма работа, която да се погрижи за него, разяснява кметът. 

Пълен подбив е това наставление, което са написали на кмета. Какъв маршрут за придвижване, бе, че той коня е сакат, не може да се движи, разяснява Бахов. 

Осигурил съм бус за превозване. Ако до на следващия ден не се погрижите за този болен кон от БАБХ, ще ви го доведа и ще ви го вържа на пилоните пред организацията в София ", закани се Бахов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР