От няколко месеца Нора Недкова се носи на крилете на

...
От няколко месеца Нора Недкова се носи на крилете на
Коментари Харесай

След дъртия турчин: Нора Недкова се кротна до ново гадже

От няколко месеца Нора Недкова се носи на крилете на любовта, издават нейни близки. Плеймейтката има ново гадже и твърди, че е влюбена в него. За разлика от предходния й мъж, който е от турски призоход, актуалният е българин и е единствено с няколко години по-възрастен от нея. Блондинката се надявала с приятеля й да се задържат по-дълго дружно, а за какво не и да основат семейство някой ден.

Заради новото си гадже Нора възнамерявала да направи усъвършенствания във външния си тип. Доскоро тя се гордеела с естветвения си бюст, само че в този момент желала да го напомпа в допълнение със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка под натиска на мъжа си, чието име към този момент не желае да разкрива.

Преди това Недкова имаше ухажор от турски генезис, само че връзката им завърши безславно. Запознати настояват, че заможният господин бил публично привързан. Зад гърба на брачната половинка си обаче въртял няколко хубавици едновременно. Плеймейтка бързо му омръзнала и я разкарал, като секнал и финансовите приходи към нея.
Риалити звездата от „ ВИП Брадър ” прекарваше много време в Истанбул, с цел да се вижда с благодетеля си, само че откакто той я заряза, пътуванията й секнаха. Клюката гласи, че турчинът я изгонил с гръмък скандал и изискал да му върне всички скъпи движимости, които й подарил.

Приятелки на русокоската издават, че тя била доста смутена от раздялата, само че последователно се съвзела и към този момент се чувствала добре с новото си гадже. Плеймейтката се въодушевила да прави още усъвършенствания във визията си, с цел да угоди на настоящия си ухажор. До този миг тя твърдеше, че има единствено хиалуронова киселина в устните.
„ Не съм си правила пластични интервенции. Всичко е ген. Може би един ден, откакто родя, бих си поставила импланти, само че на този стадий и на тези години не мисля, че е належащо да товаря тялото и организма си ”, разяснява Нора, когато се окичи с купата „ Мис Плеймейт ”. Три години по-късно тя към този момент е размислила по въпроса и възнамерява да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон. Риалити звздата желала големи бомби като на Николета Лозанова, които да разпалват мъжкото въображение.

За Недкова се приказва, че е прекарала не един или двама през леглото си. Преди време тя имаше къса случка с починалия предприемач Христо Сираков. Блондинката бе доста смутена от гибелта му и изля възприятията си в инстаграм. „ Отиде си един страховит човек, другар и татко! Човек, който знаеше по какъв начин да чества живота си всеки ден! Мнозина не го разбираха и осъждаха метода му на живот. На тези хора той отвръщаше само с усмивка. Тези, които го познаваха, го обичаха, уважаваха и се учиха от него!
Христо, веселя се че те познавах и благодаря за всичко, което съм научила от теб! Без теб няма да е същото! Няма да те забравим! ”, написа разстоената варненка в персоналния си профил, писа " Уикенд ".

Нора нееднократно е споделяла, че мощно има вяра в любовта. Тя постоянно разгласява мъдри мисли и цитати на велики създатели по тази тематика.  „ Понякога ми се желае да бъда още веднъж на 16 и наивно влюбена... Изживявайте пълноценно всеки момент, тъй като даже да предстоят доста по-вълнуващи събития, доста по-богати дни и буйни нощи, към този момент няма да сте същите. След всеки минал ден в нас остава една капка отмалялост - отрова, която се натрупа с годините. Наричаме я опит и постоянно горчи ”, философства Недкова в обществената мрежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР