От няколко месеца мистериозен оранжев НЛО лети над Тексас …Пред

...
От няколко месеца мистериозен оранжев НЛО лети над Тексас …Пред
Коментари Харесай

От няколко месеца мистериозен оранжев НЛО лети над Тексас

От няколко месеца тайнствен оранжев НЛО лети над Тексас …Пред локални медии гражданин на Тексас споделя, че от няколко месеца вижда в небето мистериозно кълбо, което свети блестящо с оранжева светлина.В един от случаите той съумява да го снима на видео (ще го гледате по-долу).Сал Санчес от град Кайл, окръг Хейс, Тексас, Съединени американски щати, и няколко други очевидци споделят, че мистериозното оранжево кълбо в небето се появява през последните няколко месеца.Санчес за първи път вижда странния обект през януари 2022 година, а по-късно още няколко пъти, в това число напълно неотдавна, когато пред очите му се появява „ същинско светлинно шоу “ от няколко блестящи топки.
Сал споделя: “Дъщеря ми също ги видя. Имаше два балона, които летяха от юг на север. После се появи различен, който летеше от север на юг, а по-късно се обърна и последва другите два. ”Мъжът не има вяра, че са самолети или дронове, тъй като обектите постоянно се движат изцяло тихо, макар, че летят много ниско.

 t1 - От няколко месеца тайнствен оранжев НЛО лети над Тексас (видео)
Местният уфолог Джейн Кайл се заинтересува от този случай и стартира своето следствие.Четете още: Странен обект над Аляска провокира суматоха и слуховеТя декларира:„ Ако е дрон, той би трябвало да е доста безценен и модернизиран. Дроновете могат да летят на 122 метра, много високо, а има някои напреднали дронове, които могат да летят със 100 благи в час. “Джейн споделя, че е сравнила видеото на Санчес с други клипове на НЛО, снимани в други щати, и има вяра, че „ явно не са китайски фенер “.
Тя отбелязва, че преди 2006 година цивилни дронове не са имали право да летят във въздушното пространство на окръга, само че даже по това време локалните поданици оповестяват за сходни мистериозни светещи топки.Журналисти на FOX 7 се свързват с управляващите на окръг Хейс за уточнения и от представител на окръга им е казано, че „ не са получавали уведомление за полети на дронове над окръга “. От FOX 7 задават същия въпрос на чиновници от град Кайл, само че към момента не са получили отговор.А Сал Санчес пита:„ Ако е нещо не от този свят, тогава за какво лети тъкмо тук, над Кайл? “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР