От няколко години вече Мадона избира Америка за постоянен адрес,

...
От няколко години вече Мадона избира Америка за постоянен адрес,
Коментари Харесай

Мадона продава имението си за $35 милиона

От няколко години към този момент Мадона избира Америка за непрекъснат адрес, а когато го направи през 2013, несъмнено беше със жанр.

Популярното имение на певицата в Бевърли Хилс, ситуирано на Sunset Boulevard, неотдавна бе пуснато на пазара против $35 милиона. Съдейки по детайлите на къщата, тя в действителност наподобява като съвършения дом за Мадона.

Комплексът е с осем спални и 14 бани и може да се похвали с две къщи за посетители, 15-местно домашно кино и седем камини, написа BLife. Интериорът на дома е претърпял главен ремонт и е обновен с ръчно направени шкафове, нови мраморни плотове, подове от дърво, бар, дизайнерска кухня и фитнес център от висок клас.

Цената към този момент наподобява уместна, изключително в случай че се има поради, че първичната инвестиция на Мадона е била $19,5 милиона, когато я купува от актрисата Села Уорд през 2013 година.

Днес емблематичната попзвезда се е открила отвън Щатите, а неотдавна закупи и дом в Лисабон, Португалия, който несъмнено е задоволително огромен, с цел да побере цялото ѝ семейство.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР